HIFK Salibandy • HIFK Innebandy

HIFK Salibandy (Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors) on helsinkiläisen urheiluseuran HIFK:n salibandyjaosto, joka aloitti toiintansa vuonna 1994, jonka jälkeen seura on voittanut miesten salibandyn Suomen mestaruuden kerran, vuonna 2000. 

Salibandy on nopeatempoinen ja intensiivinen urheilulaji, joka on viime vuosina saanut paljon suosiota Suomessa. Yksi sen suosion salaisuuksista on kansainvälisesti tunnustettu seura HIFK Salibandy. HIFK Salibandy, tai HIFK Innebandy kuten ruotsinkieliset sen tuntevat, on seura, joka ei ainoastaan tuota huippupelaajia, vaan myös rakentaa vahvan ja elinvoimaisen salibandyyhteisön.

HIFK Salibandy on voittanut yhden Suomen mestaruuden ja tunnetaan sen yhtenäisestä joukkuehengestä sekä kestävästä menestyksestä. Salibandyn ohella seura on tunnettu myös sen junioritoiminnasta, joka on seuran perusta ja sydän. Juniorijoukkueissa pelaajat oppivat salibandyn perusteet, kehittävät taitojaan ja kasvavat osaksi HIFK-yhteisöä.

Tärkein asia, jonka voimme oppia HIFK Salibandystä, on se, että se ei ole pelkästään urheiluseura, vaan laajempi yhteisö. Heidät on tunnustettu omistautumisestaan urheilulle ja yhteisölle, minkä ansiosta he ovat luoneet menestyvän ja kestävän salibandyyhteisön.

Sinäkin voit olla osa tätä menestyvää yhteisöä. HIFK Salibandy tarjoaa monia mahdollisuuksia osallistua ja tukea seuraa – olitpa sitten innokas kannattaja, tuleva pelaaja tai muuten vain salibandysta kiinnostunut henkilö.

HIFK Salibandy, kotiottelut

HIFK Salibandy, tunnettu myös nimellä HIFK Innebandy, on Helsingissä toimiva huippuluokan salibandyseura, joka tarjoaa laadukasta ja sitoutunutta salibandyn peliesitystä kotiotteluissaan. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla Töölön palloiluhallilla pelattavat kotiottelut ovat tapahtuma, joka kerää suuren määrän salibandyn ystäviä ympäri Suomen.

Kotiottelut, jotka ovat seuran sydän, ovat luonteeltaan intensiivisiä ja sykähdyttäviä. Ottelut ovat täynnä taktista pelaamista, nopeaa liikkuvuutta ja mahtavaa tsemppihenkeä. Jokainen pelaaja, valmentaja, ja kannattaja tietää, miten merkittäviä jokainen kotiottelu on, kun tarkoituksena on voittaa suosikki pelinhoitaja, kaapata mestaruus tai säilyttää sarjapaikka.

HIFK Salibandy rohkaisee kannattajiaan tukemaan seuraa aktiivisesti, olipa kyseessä kotiottelu tai vierasottelu. Seura tekee kaikkensa, että kotiottelut ovat tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin. Säännöllisesti kotiotteluihin saapuvat katsojat palkitaan uskollisuudestaan, ja he voivat hyödyntää monenlaisia etuja, kuten alennettuja pääsylippuja ja seuran fanituotteita.

Otteluiden jännitys, intohimo ja yhteishenki tuovat joukkueeseen uskoa itseensä ja lisää motivaatiota. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota katsojillemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

HIFK Salibandyn kotiottelut ovat elämys, joka sykähdyttää ja jää mieleen. Ottelut tarjoavat loistavaa viihdettä kaikenikäisille, joten tule ja koe HIFK Salibandyn kotiottelut itse!

HIFK Salibandy, fanituotteet

HIFK Salibandy on perusta omalle identiteetille, kunnianosoitus pelille jota rakastamme. Tästä syystä, HIFK Salibandy tarjoaa laajan valikoiman fanituotteita, jotka auttavat sinua osoittamaan tukeasi ja rakkauttasi joukkueellemme.

Fanituotteet

Kattava fanituotekauppa sisältää kaiken, mitä tarvitset osoittaakseni tukesi HIFK Salibandylle. Tarjolla on mm. pelipaitoja omalla nimelläsi ja numerollasi, huppareita, t-paitoja, lippiksiä, mukeja jne. Kenties olet kiinnostunut pelinumerolla varustetusta pelipaidasta – koti- tai vierasväreissä? Tai ehkä haluat muotoillun hupparin, jossa on joukkueen logo, todistaakseni tukesi myös ottelujen ulkopuolella? Kaikki tämä ja paljon muuta on saatavilla HIFK Salibandyn fanikaupasta.

Tilaukset ja toimitus

Tilauksen teko on helppoa ja nopeaa. Valitse vain haluamasi tuotteet, lisää ne ostoskoriin ja jatka kassalle. Maksu suoritetaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai MobilePayn kautta. Toimitamme tilaukset postitse suoraan kotiovellesi, joten voit nauttia uusista fanituotteistasi mahdollisimman nopeasti.

Fanituotteiden avulla voit myös kokea yhteisöllisyyden tunteen, kun jaoitte saman mielenkiinnon kohteen ja kannustat HIFK Salibandyä.

HIFK osana Salibandyn lajia

Salibandy on dynaaminen ja nopea urheilulaji, joka on kiehtonut sekä pelaajia että faneja ympäri maailmaa. Laji on levinnyt laajalti erityisesti Pohjoismaissa, mutta sen suosio on kasvussa globaalilla tasolla. Kotoisin Sveitsistä, salibandy on siirtynyt viileistä sisätiloista lämpimämpiin ilmapiireihin, koska laji on helppo oppia ja pelata. HIFK Salibandyn kaltaiset seurat tukevat lajin kasvua ja kehitystä Suomessa.

Salibandyn mekaniikka on melko yksinkertainen. Pelikenttä on suljettu, ja pelaajat käyttävät mailoja seuraamaan, hallitsemaan ja lyömään pientä urheilupalloa pelikentän ympäri. Joukkueen tavoitteena on tehdä maalia vastakkaiseen päähän sijoitettuun maaliin. Salibandy-otteluissa on tyypillisesti kolme 20 minuutin mittaista erää.

Lisäksi salibandy tarjoaa monipuolisen liikuntamuodon, jossa kaikenikäiset ja -kokoiset pelaajat voivat kehittää fyysistä kuntoaan, motorisia taitojaan ja strategista ajatteluaan. Salibandy on myös sosiaalinen laji, jossa joukkueen jäsenet oppivat työskentelemään yhdessä kohti yhteistä tavoitetta.

Fair Play on yksi salibandyn perusperiaatteista. Laji vaalii reilua peliä, hyvää urheiluhenkeä ja keskinäistä kunnioitusta kaikilla tasoilla. Tämä tarkoittaa, että laji rohkaisee positiivista käytöstä, vahvan joukkuetoveruuden ja kunnioituksen ilmapiiriä sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Lyhyesti sanottuna, salibandy on laji, joka kannustaa terveellisen kilpailun, sosiaalisen interaktion, hyvän kunnon, strategisen ajattelun sekä reilun pelin hengen. Ei ole mikään ihme, että laji on kasvattanut suosiotaan huimasti viime vuosina, ja sen rooli on merkittävä HIFK Salibandyn ja Suomen salibandyn yhteisössä.

HIFK Salibandy, kokoonpano

Kiuru Joakim
Råman Victor
Bodö Anton
Dahlqvist Henrik
Ekholm Henrik
Forsblom Julius
Helsky Nicolas
Hussi Max
Johansson Mattias
Kallio Oskar
Ketola Johannes
Kolster Alex
Koskinen Hannes
Langenskiöld Joel
Liman Jens
Lindman Oskar
Pentti Mikael
Puotinen Peik
Salo Oskari
Santala Patrik
Tillander Fabian
Toukkari Axel

Päivitetty 12/2020

HIFK Salibandy, usein kysytyt kysymykset

HIFK Salibandy, joka tunnetaan myös nimellä HIFK Innebandy, perustettiin vuonna 1994

HIFK Salibandy pelaa kotiottelunsa Arena Center Myllypurossa.

Voit seurata HIFK Salibandyn otteluita paikan päällä kotiotteluissa tai katsomalla pelejä suorana tai tallenteena urheilukanavilta tai internetistä. Ottelutiedot ja lähetysohjelmat löytyvät HIFK Salibandyn verkkosivuilta.