HIFK Golf

HIFK Golf – (Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors) on helsinkiläisen urheiluseuran HIFK:n golfjaosto. Golf on kuulunut HIFK:n lajivalikoimaan vuodesta 2017 alkaen, jolloin Helsinki City Golf ry muutti nimensä HIFK Golfiksi. Seura on Suomen Golfliiton jäsenseura ja sen toimintaperiaatteisiin kuuluu avoimuus ja vahva vuorovaikutus.

HIFK Golf tarjoaa jäsenilleen kattavan valikoiman palveluita ja etuja. Klubilla on erittäin hyvät harjoitusolosuhteet, kuten laadukas harjoittelurange ja hyvät harjoitusalustat lähipeliin. Lisäksi klubi tarjoaa kattavat opetuspavelut, joissa korostuvat yksilöllinen ohjaus ja parhaiden pelitapojen oppiminen. Klubin toimintaan kuuluu myös aktiivinen kilpailutoiminta, jossa sekä huippu- että harrastegolfaajat pääsevät mukaan.

Klubi tarjoaa myös jäsenedut paikallisissa yrityksissä ja ravintoloissa, parantaa pelaajien sosiaalista kokemusta ja sitoutumista klubin toimintaan. Niin uudet kuin vanhatkin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan klubin järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

HIFK Golf, esittely

HIFK Golf, ihastuttavasti tunnetaan HIFK:n virallisena golforganisaationa, tarjoaa laajan valikoiman toimintoja ja palveluja niille, jotka ovat intohimoisia tässä taidokkaassa urheilulajissa. HIFK Golf on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista golfseuroista, joka ylpeänä kantaa HIFK:n voimakasta urheiluperinnettä.

HIFK Golf, seuratoiminta

HIFK Golfissa on yhteensä noin 2400 aktiivista golfin pelaajaa juniorista senioreihin. Seura toimii Paloheinä Golf Oy:n kentällä, Helsingin Paloheinässä. Seurassa on mukana kaikentasoisia pelaajia ja seura on avoin myös uusille tulokkaille sekä golfista kiinnostuneille. HIFK Golfista voi lukea lisätietoa myös seuran golfjaoston sivuilta.

Tietoa Golfista

Golf on mailapeli, jossa pelaajien tavoite on saada lyötyö golfpallo reikään. Pelaajien tavoitteena on käyttää golfradan läpäisemiseen mahdollisimman vähän lyöntejä. Reikiin johtavat väylät voivat olla pituudeltaan satoja metrejä. Jokainen reiän lyönti aloitetaan tiiauspaikalta, jonka jälkeen pallo lyödään reikää kohti siitä paikasta mihin se on pysähtynyt. Golfin alkujuuret johtavat Alankomaihin, 1400- ja 1500-lukujen vaihteeseen.

Paloheinän golfkenttä on HIFK Golfin kotikenttä

Paloheinän golfkenttä on tunnettu 18-reikäinen golfkenttä, joka sijoittuu luonnonkauniisiin maisemiin. Se on suosittu paikka niin aloittelijoiden kuin kokeneempien golfareiden keskuudessa ja koti HIFK Golfin jäsenille.

HIFK Golf on osa legendaarista HIFK:n urheiluseuraa, jonka tarkoituksena on edistää golfin harrastamista ja kilpailemista jäseniensä keskuudessa. Taakseen se saa HIFK:n vankan urheilullisen perinnön, joka kannustaa sitä ylläpitämään korkeaa tasoa niin kentän hoidossa kuin pelaajiensa kehittämisessäkin.

Paloheinän kenttä on tunnettu laadustaan ja upeista maisemistaan. Monipuoliset väylät testaavat pelaajien taitoja, ja jokainen reikä tarjoaa uuden haasteen. Kentältä avautuvat näkymät ovat huikeat, ja sen luonnonläheisyys tuo oman rauhoittavan elementtinsä pelaamiseen.

Golfin säännöt lyhkäisyydessään

HIFK Golf, usein kysytyt kysymykset

Helsingin IFK Golf (HIFK Golf) tarjoaa golfharrastajille laadukkaan peliympäristön. Tässä osiossa vastataan useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

HIFK Golfin kotikenttä, Paloheinän golfkenttä, sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Helsingissä.

Jäsenenä oikeutesi ovat muun muassa osallistua seuran järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin, käyttää Paloheinän golfkentän palveluita ja harjoitusalueita sekä saada alennusta green fee -maksuista. Lisäksi jäsenyys tarjoaa edunvalvontaa ja kannustavan yhteisön tukemaan golf harrastusta.