HIFK Jääkiekko • HIFK Hockey

HIFK Jääkiekko tai HIFK Hockey on perinteisen helsinkiläisen HIFK-urheiluseuran (Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors) jääkiekkojaosto. Sivulta löydät HIFK:n tulevat ottelut, kokoonpanot, suoratoistot ja live-streamit sekä yleistä tietoa faneihin ja pelaajabudjettiin liittyen.

Jos olet intohimoinen jääkiekon ystävä ja erityisesti HIFK:n kannattaja, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tämä sivusto tarjoaa runsaasti tietoa seruan toimintaan liittyen, sillä löydät paljon tietoa seuran pelaajabudjetista, pelaajien palkoista, löydät joukkueen otteluohjelman, sekä parhaat linkit live streameihin ja suorantoistopalveluihin, jolloin voit seurata HIFK:n jääkiekko-otteluita livenä. Olitpa sitten lähdössä katsomaan matsia Nordikselle tai haluat vain pysyä ajan tasalla HIFK:n kuulumisista, tämä sivusto tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon.

HIFK Jääkiekko: pelaajat ja kokoonpano

MAALIVAHDIT
30 Roope Taponen

PUOLUSTAJAT
11 Ilari Melart
41 Otto SalinHIFK Jääkiekko Logo
55 Kasper Kotkansalo
57 Johan Motin
73 Joona Lehmus
83 Einari Luhanka

HYÖKKÄÄJÄT
10 Kristian Vesalainen
18 Teemu Tallberg
24 Aleksanteri Kaskimäki
25 Kasper Halttunen
29 Tuomas Uronen
31 Eetu Koivistoinen
44 Miro VäänänenHIFK Jääkiekko Vanha Logo
45 Micke-Max Åsten
51 Juha Jääskä
71 Leevi Teissala
74 Julius Nättinen
78 Jesse Seppälä
81 Iiro Pakarinen
88 Joonas Rask

Päivitetty 01.06.2023.

HIFK:lla on edustusta myös muissa lajeissa. Voit katsoa muiden lajien kokoonpanoja seuraavista linkeistä: jalkapallo, jääpallo, yleisurheilu, käsipallo, salibandy, futsal, keilailu ja golf.

HIFK Jääkiekko: pelaajabudjetti

HIFK:n pelaajabudjetti on yksi Liigan suurimmista, ja vaikuttaa seuran menestykseen. Tämä budjetti määrittää sen, miten paljon rahaa seura voi käyttää pelaajahankintoihin ja kuinka paljon palkkaa nykyisille pelaajille voidaan maksaa.

Vuonna 2021 HIFK:n pelaajabudjetin arvioitiin olevan noin 2,2 miljoonaa euroa. On odotettavissa, että pelaajabudjetti nousee kaudelle 2023-24. Mainittu summa sisältää kaikki joukkueeseen liittyvät kulut: valmennuksen ja henkilöstön palkat, matkakulut sekä muut toimintakulut.

Pelaajabudjettia laatiessa on tärkeä varmistaa, että raha käytetään fiksusti ja tehokkaasti. Seura investoi erityisesti pelaajiin, jotka voivat tuoda suurinta arvoa joukkueelle pelillisesti ja joilla on potentiaalia kehittyä vielä paremmaksi tulevaisuudessa. Puhumattakaan omista junioreistaan.

Vaikka laadukas kokoonpano ei takaa automaattisesti menestystä kentällä, hyvin suunniteltu ja hallittu budjetointi voi auttaa seuraa saavuttamaan tavoitteet.

HIFK Jääkiekko: palkat

HIFK pelaajien palkat ovat aina kiinnostaneet HIFK:n jääkiekkofaneja. Seuralla on niin kokeneita veteraaneja kuin nuoria kykyjäkin riveissään. Jokaisella pelaajalla on omakohtainen sopimus ja neuvoteltu palkka, joka riippuu monesta tekijästä kuten pelaajan yleistasosta, kokemuksesta, pelitaidoista sekä yleisestä potentiaalista. Esimerkiksi seuran kapteeni voi odottaa saavansa runsaasti suuremman korvauksen verrattuna vasta debyyttiä tehneisiin junioreihin tai vähemmän tehokkaisiin ja menestyneisiin pelaajiin.

HIFK pyrkii perinteisesti varmistamaan tasapainon taloudellisten resurssien käytössään samalla kun tarjoaa kilpailukykyiset edut arvokkaalle joukkueelleen. Lopulta HIFK jääkiekkomenestys kentällä määrittää pelaajahankintojen kannattavuutta sekä antaa faneille mahdollisuuden nauttia viihdyttävää jääkiekkoa.

HIFK Jääkiekkö: Live Stream

HIFK Live stream on yksi parhaista tavoista seurata Helsingin IFK:n jääkiekko-otteluita suorana lähetyksenä. Tämä vaihtoehto on loistava niille faneille, jotka eivät pysty olemaan paikan päällä kannustamassa joukkueelle.

Live stream mahdollistaa kaikkien otteluiden katsomisen missä tahansa ja milloin tahansa, kunhan vain internet-yhteys toimii. On myös helppoa löytää luotettavia lähteitä, jotka tarjoavat laadukasta live stream -palvelua ilman katkoksia tai viiveitä.

Lisäksi live stream antaa faneille mahdollisuuden kokea ottelun tunnelman kotona mukavasti sohvalta käsin. Voit nauttia pelistä perheesi tai ystäviesi kanssa samalla kun syötte herkullisia välipaloja ja juotte virvoitusjuomia.

Joten miksi et hyödyntäisi tätä mahtavaa tapaa seurata HIFK:n pelejä? Hanki vain sopiva tilaus ja muutama klikkaus riittää aloittaaksesi pelin seuraamisen reaaliajassa omalta laitteeltasi!

HIFK Jääkiekko: suoratoisto ilmaiseksi

Internetissä löytyy useita palveluita, jotka tarjoavat HIFK otteluiden suoratoistopalveluita ilmaiseksi. Esimerkkeinä voidaan mainita OnHockey.tv sekä LiveTV.sx. Suoratoiston ansiosta kaikki fanit sekä muut jääkiekon ystävät voivat katsella HIFK Hockeyn pelejä mistä tahansa, siihen vaaditaan ainoastaan toimiva internet-yhteys sekä sopiva laite.

Ilmaisen suoratoiston etuna on, että rahaa säästyy sillä suoratoistosta ei tarvitse maksaa palvelusta. Lisäksi, fanien ei tarvitse enää matkustaa paikan päälle tai etsiä televisiolähetyksiä, vaan ottelut ovat seurattavissa suoraan tietokoneelta, tablet-laitteelta tai älypuhelimelta mistään päin maailmaa.

Ilmaisen suoratoiston haittapuoliin voidaan luetella jatkuvat mainokset, sekä osittain heikko suoratoistopalvelun laatu.

HIFK Jääkiekko: maksullinen suoratoisto

Myös maksullisia suoratoistopalveluita löytyy, kuten esimerkiksi Ruutu+, joka tarjoaa kaikki Liiga-ottelut suoratoistona. Tämän lisäksi myös erilaisilla C Moren urheilupaketeilla voi seurata HIFK:n otteluita.

Suoratoistopalvelut ovat helppoja ja käteviä, maksullisia suoratoistoja voi katsoa helposti palveluntarjoajien aplikaatioista, joita voi ladata niin koneelle kuin älypuhelimellekin. Laadukasta suoratoistoa seuratessa, monet HIFK jääkiekkofanit jakavat samalla fiiliksiään sosiaalisessa mediassa samalla kun katsovat peliä verkon välitykselllä.

Kaiken kaikkiaan HIFK:n suoratoisto on loistava tapa pysyä ajan tasalla joukkueen edesottamuksista missä ikinä oletkaan. Tämän päivän teknologiassa on monia mahdollisuuksia suoratoistoon ja live-otteluiden katseluun Internetissä, mikä antaa faneille mahdollisuuden olla fiiliksessä ja ottelussa mukana kaikkialta maailmassa.

HIFK Jääkiekko: liput

Lipun ostaminen HIFK:n peliin on helppoa, ja se voidaan tehdä verkossa tai suoraan lippuluukulta ennen ottelua. Verkossa lippuja HIFK jääkiekkopeleihin myy Ticketmaster. Lippujen hinnat vaihtelevat riippuen paikasta katsomossa ja vastustajasta, mutta ne ovat yleensä kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle.

Kaiken kaikkiaan HIFK Jääkiekko on todellinen Suomen urheiluelämän legenda sekä merkittävä tekijä kansallisessa jääkiekkoympyröissään. Nordiksen peleihin meneminen ei ole vain tapa tukea joukkuetta vaan myös loistava tapa kokea jääkiekkoelämys livenä.

HIFK Jääkiekko: otteluohjelma

Tämän kauden otteluohjelma on varmasti täynnä jännitystä ja adrenaliinia, sillä HIFK:lla on vastassaan monia haastavia vastustajia. Ottelut pelataan eri puolilla Suomea, mutta CHL-turnauksen myötä myös muualla Euroopassa.

HIFK:n kannattajille tarjoillaan runsaasti erilaisia koti- ja vieraspelejä läpi kauden. Jokainen peli on aina tärkeä kokonaisuuden kannalta, joten fanien ei kannata missata otteluita, vaikka vastassa olisikin heikompi joukkue.

Otteluohjelman seuraaminen on helppoa, sillä kaikki HIFK:n ottelut löytyvät helposti esimerkiksi joukkueen verkkosivuilta tai sosiaalisen median kanavista. Lisääntyneet live stream -mahdollisuudet tekevät peleihin osallistumisesta entistä kätevämpää etenkään silloin kun paikan päälle ei pääse.

Jääkiekon lisäksi, HIFK:lla on edustusta muissa lajeissa, joiden otteluohjelmat voi tsekata Hifk.org -sivustolta.

HIFK Hockey osana jääkiekon kaunista lajia

Jääkiekko, kuten jokainen Helsingin IFK:n kannattaja hyvin tietää, on vauhdikas ja vaativa laji. Sen juuret, kuten myös HIFK:n, ulottuvat kauas historiaan, ja sen arvostus näkyy sen monista fanikulttuureista ja laaja-alaisesta seurannasta ympäri maailmaa.

Upeasti liukasta jäätä pitkin liikkuva kiekko, terävät luistimet, suojavarusteet ja mailat ovat vain osa sitä maailmaa, joka koostuu intensiivisestä liikkeestä, taktiikasta, taidosta, fyysisyydestä ja strategiasta. Tämän päälle vielä lisätään pelaajien henkilökohtaiset taidot, joukkueen voima ja kannattajien intohimo; nämä yhdessä tekevät jääkiekosta sellaisen lajin, josta HIFK:n kannattajat ovat niin ylpeitä.

Kuitenkin, jääkiekon kauneus ei piile pelkässä kilpailun voimassa tai jännittävissä otteluissa. Sen ytimessä on yhteisöllisyys. Helsingin IFK:n kannattajat ovat erinomainen esimerkki tästä; yhteisö, joka kokoontuu yhteen nauttimaan pelistä ja luo vahvan kannustuksen joukkueelleen.

Jääkiekko on kokonaisvaltainen urheilulaji, joka vaatii pelaajiltaan nopeaa ajattelua, vahvaa fyysistä kuntoa ja korkeaa teknistä osaamista. Peli kehittyy jatkuvasti, ja siksi myös pelaajien on kehityttävä sen mukana. Luistelu, syöttö, laukaukset, taklaukset ja pelinäkemys ovat olennainen osa jokaisen jääkiekkoilijan valikoimaa.

Laji on niittänyt mainetta ympäri maailmaa paitsi fyysisen intensiivisyytensä, myös sen dynaamisen ja jatkuvasti muuttuvan luonteen vuoksi. Se vaatii syvää strategista ajattelua ja kykyä sopeutua nopeasti pelitilanteisiin. Laji on tuonut iloa miljoonille ihmisille ympäri maailmaa.

Yhteenotot, maalit, käsittämättömät pelastukset ja sydäntä särkevät tappiot – jääkiekko on dramaattinen näytelmä, joka jokaisella pelikerralla jättää yleisön odottamaan mitä tuleman pitää. Tässä lajissa ei ole toista samanlaista, ja se on yksi syy, miksi HIFK:n kannattajat rakastavat sitä niin paljon.

HIFK Hockey, uutiset

Helsingin IFK, tunnettu paremmin nimellään HIFK, on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä jääkiekkoseuroista Suomessa. Järjestö perustettiin vuonna 1897, jolloin jääkiekon kilpailu sai alkunsa, ja se on suuryritys urheiluun, viihteeseen ja muihin vapaa-ajan toimintoihin. Siitä lähtien se on taistellut jatkuvasti liigan yläpäähän ja voitti pääsarjan mestaruuden viimeksi uudelleen vuonna 2011.

HIFK:n tähtipelaajat

Mikään jääkiekkoseura ei olisi mitään ilman pelaajiaan, ja HIFK:lla on ollut ilo omata useita erittäin lahjakkaita pelaajia. Erityisen mainitsemisen arvoinen on Teemu Ramstedt, joka on ollut yksi joukkueen avainpelaajista viime vuosina. Hän on ollut keskeinen hahmo HIFK:n menestyksessä ja jatkaa häikäisevää uraansa seurassa.

HIFK Jääkiekko, juniorit

HIFK panostaa nuorisotoimintaan, jotta jokainen juniori saisi mahdollisuuden kehittää taitojaan ja nousta huippupelaajaksi asti.

Seuran junioritoiminta koostuu useasta eri tasosta ja ikäluokasta. Taustalla on vahva halu kehittää suomalaista jääkiekkoa ja taata sen jatkuva tulo huipulle. HIFK:n A-juniorit ovat toistuvasti menestyneet SM-liigassa merkittävästi.

Seura tarjoaa myös B- ja C-junioreille erinomaiset puitteet kehittyä. Se tekee yhteistyötä ympäröivän yhteisön ja koulujen kanssa, jotta nuoret pääsevät yhdistämään urheilun ja koulunkäynnin.

HIFK pelaa jääkiekon kotiottelut Helsingin jäähallissa

Helsingin jäähalli, joka tunnetaan myös nimellä “Nordis”, on HIFK:n pyhäkkö ja kotiareena. Se on tunnettu koko Suomessa hurjasta tunnelmastaan ja innokkaista faneistaan. Helsingin jäähallissa on vuodesta 1966 lähtien vietetty lukemattomia jännittäviä jääkiekkoiltoja, ja hallin lehtereillä on nähty useita ikimuistoisia hetkiä.

Sijaiten lähellä Helsingin ydinkeskustaa, jäähalli tarjoaa erinomaiset puitteet kiekkopeleille ja sen läheisyydessä on monia ravintoloita ja muita viihdepalveluita, joten otteluillasta voi nauttia monella eri tavalla. HIFK:n kotipeleissä vierailu on elämys, joka jokaisen jääkiekon ystävän tulisi kokea.

HIFK:n kotiotteluissa

HIFK:n kotiottelut ovat tunnettuja niin intensiivisestä tunnelmasta kuin korkeatasoisesta jääkiekosta. Ottelutapahtumat ovat aina täynnä toimintaa ja tekemistä, niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin, mikä takaa viihdyttävän elämyksen kaikille katsojille, iästä riippumatta.

Historiaa Helsingin jäähallissa

Historia Helsingin jäähallissa ja HIFK:n kotiotteluissa on täynnä ikimuistettavia hetkiä ja kiehtovia tarinoita.  Vuosien varrella, halli on ollut todistamassa useita SM-liigan mestaruusjuhlia ja maajoukkueen arvokisamitaleja. Näissä halleissa monet HIFK:n legendaariset pelaajat ovat jättäneet jälkensä suomalaiseen jääkiekkohistoriaan.

On selvää, että Helsingin jäähalli on paitsi konkreettinen rakennus, myös symbolinen paikka, joka kuvastaa HIFK:n perinnettä ja henkeä. Jokainen käytävä ja istuin kertovat tarinaa punaisesta ja kultaisesta perinnöstä. Joka kerran, kun HIFK astuu jäälle kotihallissaan, he jättävät jälleen uuden luvun seuran rikkaaseen historiaan.

HIFK Jääkiekko on Suomen legendaarisimpia jääkiekkoseuroja

HIFK Jääkiekko, tunnettuna myös nimellä HIFK, on tunnustettu ja maineikas jääkiekkoseura Helsingistä. Ylpeydenaiheena Punaisten seuraajille, HIFK on jo vuosikymmeniä tuonut jännitystä jäälle ja toiminut inspiraation lähteenä lukuisille nuorille jääkiekkoilijoille.

“HIFK ei ole vain jääkiekkoseura. Se on kokonainen kulttuuri, joka kansoittaa jäähallin joka peli-ilta ja jättää jälkeensä perinnön, jonka vaikutus ulottuu jäältä yhteiskunnan eri tasoille.”

Tämä pääkaupunkiseudun urheilun lippulaiva syntyi vuonna 1897 perustetusta urheiluseurasta nimeltä Helsingfors Idrottsföreningen Kamraterna – tuttavallisemmin HIFK. Ja vaikka HIFK:n historia ulottuukin paljon muuallekin kuin vain jääkiekkokaukaloihin, on HIFK Jääkiekko se, joka useimmiten tulee mieleen kun puhutaan tästä laajemmin urheilun parissa toimivasta instituutiosta.

Vuodesta 1945 asti SM-liigassa pelannut HIFK on voittanut Suomen mestaruuden lukuisia kertoja, mukaan lukien kaudet 1969, 1974, 1980, 1998, ja 2011. Jokainen voitto, tahditettuna erinomaisilla kauden mittaan saavutetuilla tuloksilla ja suurella joukkuehengellä, ovat antaneet seuran kannattajille loputtoman joukon muistoja aina jännityksestä suureen riemuun.

Voimakkaassa nosteessa olevalla HIFK:lla on paljon tarjottavaa tulevaisuudessa. Olitpa sitten pitkäaikainen fanittaja, uusi seuraaja, nuori pelaaja tai jääkiekon ystävä, kannustamme sinua tulemaan mukaan HIFK-perheeseen ja nauttimaan intohimosta ja innosta, joka kasvaa tällä hetkellä Helsingin “punaisessa nousussa”.

HIFK Jääkiekko, usein kysytyt kysymykset

HIFK Jääkiekko, kansainväliseltä nimeltään Helsingfors Idrottsföreningen Kamraterna, on naamioitu monille kysymyksille useiden vuosien ajan. Alla on listattuna joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä sekä vastauksia niihin.

HIFK:n logo on yksi tunnetuimmista urheilulogosta Suomessa. Se on tummanpunaisella pohjalla valkoinen monogrammi 'IFK', joka tarkoittaa 'Idrottsföreningen Kamraterna'. Logo on pysynyt muuttumattomana vuodesta 1910.

HIFK pelaa jääkiekon kotiottelut Helsingin jäähallissa.

Uusimmat tiedot HIFK:n seuraavista kotiotteluista löydät HIFK:n viralliselta nettisivulta tai SM-liigan ottelukalenterista. Otteluaikataulut voivat vaihdella kauden aikana.

Liput HIFK:n kotiotteluihin voi ostaa HIFK:n kotisivuilta, Ticketmasterin verkkopalvelusta tai Jäähallin lippukassalta ennen ottelua.